2014.02.06 - ΠΔΕ - Διάσκεψη Διαβούλευσης EUSAIR στην Αθήνα (1. Πλάνα από τις συνεδρίες) (ΠΔΕ Περ Δυτ Ελλάδας, 2014)
: Θα θέλαμε να εξηγήσουμε, σίγουρα για όλους τους αλλαγούς ελληνικούς συμφωνούς της συμφωνίας, την συμφωνία μας στους ανθρώπους της Καπλονίας και της Ιτακής, ότι υπάρχουν μερικές πολύ σκληρές πόρτες, και είναι κάτι με το οποίο κάποιος είναι πραγματικά χωρισμένος σε τέτοια φυσιολογική κατάσταση. Και μπορώ να σας ευασφαλίσω ότι η Ευρώπη, η ευρωπαϊκή οικογένεια είναι στο σπίτι σας και ό,τι μπορούμε να συμφωνήσουμε, όχι μόνο με σκέψεις και υποστηρίες, αλλά επίσης με χρηματοδότητες και άλλες ευκαιρίες θα το κάνουμε. Είναι καλό να είμαστε εδώ και να έχουμε αυτό το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη τρίτη στρατηγική στρατηγική που θα έχουμε στην Ευρώπη. Το δύο έχουμε ήδη, αυτό θα είναι το τρίτο. Και είμαι εδώ για να στρατηγήσω ένα σημαντικό μέρος στον δρόμο για μια νέα στρατηγική στρατηγική. Σε αυτή την συμφωνία θα συνεχίσουμε το συζήτημα και θα ξεκινήσουμε, βέβαια, το δρόμο για τη στρατηγική στρατηγική, όπως έχω ήδη πει. Σε αυτές τις συζήτησες, είμαι σίγουρος ότι όλοι θα εμπνεύσετε από τις ευκαιρίες και, βέβαια, από τις εμπνεύσεις που βρίσκονται. Οι περιοχές Μάρκο, στον Βαλτικό και στον Δένιο, έχουν δείξει ότι αυτή η νέα προσέγγιση πραγματικά ανοίγει νέα και πολλές ευκαιρίες. Σε αυτή την περιοχή, οι πρώτες ήταν οι ευκαιροί μέρες των κράτων κράτων και μη κράτων κράτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ΕΕ δεν θα ανοίξει τις οικονομικές δυσκολίες ή πολιτικές δυσκολίες. Αλλά πιστεύω ότι μπορεί να κάνει μια σημαντική συμφωνία διότι προσφέρει νέα τρόπους για πρόσφυγες και πρόσφυγες να δουλεύουν μαζί των κράτων κράτων κράτων της ΕΕ. Είναι μια ευκαιρία για να δημιουργήσει δυσκολίες και να δημιουργήσει δυσκολίες σε όλους τους βαθμούς. Μεταξύ πολιτικούς, μεταξύ τεχνικούς, μεταξύ εργασμικούς και μεταξύ εργασμικούς. Η στρατηγική δυσκολία, διότι ο κυβερνήτης έκανε αυτή την εμπειρία και εδώ με όλους τους διευθυντές προσπαθούμε να προσφέρουμε την οικονομία της περιοχής μας. Αυτό είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε. Αυτό είναι πολύ προορισμένο και θα ήθελα να του ευχαριστήσω για αυτό. Λοιπόν, πιστεύω ότι ο Γιωχάνης τώρα θα προσφέρει να μετατρέψει στην Ελλάδα. Ευχαριστώ πολύ, κυβερνήτη. Ευχαριστώ για κάποια πολύ συγκεκριμένα παράδειγματα για το τι μπορεί να σημαίνει αυτή η στρατηγική. Η Ελλάδα ήταν πολύ αρχικά διευθυντής της Ιταλικής Εμπορίας για μια περιοχή συνεργασίας στην Ατριατική Ιωνιακή περιοχή, η οποία με τη διευθυντή της κοινωνικής κράτης και των ελληνικών κοινωνικών έχει δημιουργηθεί να δημιουργήσει μια εργασία εργασίας και ένα βαθμό για την ελληνική συνεργασία. Τον συναδέρφωνο μου υπουργό μου... Κύριε Πορέ, κύριε Υπουργή, κύριε Επίτροπε, κύριε Επίτροπε, κύριε Ιωάννης, κύριε Σκεφτίον, θα ήταν πραγματικά άτοπο, μιλώντας σήμερα και μιλώντας για τη στρατηγική, σε σχέση με το Ιόνιο και την Ανδρυγατική, να μην θυμηθεί κανένα το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα οι κάτοικοι της κεφαλονιάς. Γι' αυτόν τον λόγο θα ήθελα να ευχαριστήσω... ...και ως οριζόντια διευθυντή, όταν επίσης εξετάστονται η έρευρα και η χειροτομία και η δημιουργία των εξιωτήτων, το χαπάσκι. Ο στόχος αυτός, ο γενικότερος στόχος ανάπτυξης αμβασκόλησης, θα φτιάζεται απόλυτα με τη σκοτή σύντρωσης στόχων και προοριεργήτων, μεταξύ της προεδρίας σε μια μεριά και της στρατηγικής στην άλλη, αποτελεί και το μέσο για την ανάπτυξη και την προώθηση της στρατηγικής. Στα επόμενα βήματα θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τα άλλα 75 κάτι και με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και θα αναμένουμε την ανακοίνευση της Επιτροφής και το σχέδιο δράσης της στρατηγικής θα συνοδεύεται και χώρα σχέδιο. Επιτροφή είναι η σκέψη της προοριεργίας της Επιτροφής. Ευχαριστούμε πολύ. Παρακαλώ να παρακολουθούμε. Θα έχουμε μικρές παρακολουθήσεις από όλους εσείς και θα ανοίξουμε τη στιγμή για ερώτηση. Ο κ. Κατσίφαλας είναι πρόεδρος της Επιτροφής της Επιτροφής και της Επιτροφής της Επιτροφής στην Επιτροφή της Επιτροφής. Η διαμόρφωση του σχεδίου γίνεται κατά τη φάση προετοιμασίας της περιόδου 14 έτους. Άρα ξέρουμε πότε παρεμβαίνουμε, δεν παρεμβαίνουμε από τον υστέρο και λοιπόν σε αυτό που έχουμε το αξιοπλείο μεγαλύτερο. Άρα ήδη έρα. Ευχαριστούμε πολύ. Πιστεύω ότι κλείσαμε το σχέδιο. Δεν βλέπω άλλα ερωτήματα και έχουμε ήδη περάσει τον χρόνο μας. Θα ήθελα να σας εφαρμόσουμε στιγμή στιγμής από 9.00 π.μ. να ξεκινήσει η εργασία. Σήμερα 7.30 π.μ. στο πλειοτήριο του χωτέλα Είμαστε εμφανισμένοι για το κοινό κοινό.