Kozani Library Treasures: «Lexicon of Suda» or «Suidas Dictionary» (ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ, 2020)
: Λεξικών του Σούδα ή Σουίτας Δικτυασία, ο δικτυασίας του Σούδα ή Σουίτας, που δημιουργήθηκε στη Μηλάνη, το 15ο Νοβέμβριο 1499, είναι ένας από τους αξιωματικούς και πολλούς τραγούδια του Κοβεδάριου της Κοζάνης. Ήταν αντιμετωπισμένος ένας από τους πιο δικτυαστικούς δικτυαστικούς των Πυζαντάνων, με χρωματικό, λεξικό, ιστορικό και λιτουργικό σχέδιο. Θα έπρεπε να κατασκευάσει στο 10ο αιώνα. Το λιτουργικό εξοπλισμό της επαγγελματικότητας ήταν εξοπλισμένο από τον αρχινό τραγούδι του Δημητρίου Χαλκοκονδύλη, και δημιουργημένο από την πτήρια του Γιωβάνι Μισόλυ και του Μένεδετου Μαντιού. Οι συνεχείς επαγγελματικές εξοπλισμίες δημιουργήθηκαν από το 1514 στην Βέννηση, και από το 1619 μέχρι το 1705 στην Κολόμ, το Παρίσι και το Κέμπρετς.