Kozani Library Treasures: Corpus Aristotelicum (ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ, 2020)
: Κορπούς Αριστοτελικοί, δύο από τα πέντε βολίωμα στο τέλος, με όλες τις εργασίες του μεγάλου ελληνικού φιλοσοφέρα Αριστοθού, το Κορπούς Αριστοτελικοί, δημιουργήθηκε από 1495 μέχρι 1498 στην Βενησία, από τον δημιουργημένο Αλδομανούτιο, είναι συμπεριφερόντων στις ασφαλές της Κοβεδάριος Μυνισιπλικής Βιβλίας της Κοζάνης. Αυτό είναι αρκετά σημαντικό ένα από τους πιο σημαντικούς εργασίες, κατά τη περίοδο του αρχαιτήματος. Το πρώτο βολίωμα που δημιουργήθηκε στις 1495 συμπεριφερόντων είναι το Οκανόν, τα λογικά εργασία των Λευκών Πιθανών. Δημιουργήθηκε πριν και μετά. Λογικά, σοφιστικά εργασία. Το δεύτερο βολίωμα, σχεδόν στις διάφορες διασκέψεις στον κόσμο, συμπεριφερόντων σχεδόν εισαγωγές σχετικά με τον Ξενοφόντο, τον Ανθσένονος, και τον Κόργιο.