Το μικρό Παρίσι των Αθηνών (Cityofathens, 2013)
: [♪ Μουσική το Δωμάτιο της Ελληνικής Βασιλίας Μουσική Επικασίας των Γαλλιών της Βουλιάς, Παρακοπής, Παρακοπής, Βασιλιάς, Καφέ Ματζουρου, Ματζουρου, Παρακοπής, Βουλιάς, Καφέ Ματζουρου, Παρακοπής, Βουλιάς, Καφέ Ματζουρου, Βουλιάς, Καφέ Ματζουρου, Παρακοπής, Βουλιάς, Καφέ Ματζουρου, Ματζουρου, Ματζουρου, Παρακοπής, Βουλιάς, Κ Την πόλη μας θα την κατακτήσουμε πάλι και έχουμε αρχίσει να την κατακτάμε. Σταδιακά δίνοντας ζωή, φωτίζοντας τις πλατείες, τους δρόμους και φαίνοντας πολιτισμό. Το Μικρό Παρίσι των Αθηνών, ένα πολυφεστιβάλ που θα διαρκέσει οκτώ ημέρες, γεμάτο από καλλιτεχνικές δράσεις, θέατρο, συναυλίες, ηκαστικά και εκθέσεις. Στην κρίση αλλά και στη καθημερινότητα απαντάμε με πολιτισμό και περισσότερο πολιτισμό. Με μουσική, με δρόμενα, με διαλέξεις. Αρχίζουμε από αυτήν εδώ την περιοχή. Το Μουσείο, η οποία έχει δοκιμαστεί πολύ τα τελευταία χρόνια, είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας, μήνυμα μαχητικότητας. Καλησπέρα!