Γρίμποβο - Χανόπουλο Άρτας (ARTA WebTV, 2023)
: [♪ Μουσική τουホα!" [♪ Μουσική εξαιρετική μουσική εις πρόκειται το κείμενο της ΕΚΡΟΣΤΕΝΤΕΣΗΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕ [♪ Μουσική εξαιρετική μουσική εις πρόκειται το κείμενο της ΕΚΡΟΣΤΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕ [♪ Μουσική εξαιρετική μουσική εις πρόκειται το κείμενο της ΕΚΡΟΣΤΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕ [♪ Μουσική εις πρόκειται το κείμενο της ΕΚΡΟΣΤΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕ [♪ Μουσική εις πρόκειται το κείμενο της ΕΚΡΟΣΤΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕ [♪ Μουσική εις πρόκειται το κείμενο της ΕΚΡΟΣΤΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕ Σήμερα οι εγκαταστάσεις των ιαματικών λουτρών έχουν εξεχρονιστεί σε έναν χώρο ξενοδοχιακών εγκαταστάσεων που όμως έχουν διατηρήσει το παραδοσιακό ύφος και προσελκύουν επισκέπτες, Έλληνες και ξένους. Μάλιστα, σύμφωνα με τη διεύθυνση γεωχημικών ερευνών, η μεταλλική πηγή των νερών αυτών είναι παρόμοια με αυτές της Γερμανίας και της Γαλλίας. Την είσοδο του χωριού κοσμί η τρίκλητη βασιλική εκκλησία της γεννήσεως της Θεοτόκου που χρονολογείται πριν από το 1809. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες έγγραφες και προφορικές, στη θέση αυτή παλιότερα υπήρχε η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Για αυτό το λόγο και έχει χτιστεί ένα παρεκκλήσι δίπλα στον κεντρικό ναό. Προχωρώντας προς το κέντρο του χωριού μπορεί κάποιος να ανεβεί το λόφο και να φτάσει στο εκκλησάκι της Αναλήψεως. Από εκεί θα θαυμάσει τη θέα όλου του κάμπου. Στο Χανόπουλο λειτουργεί κοινωτικό ιατρίο που εξυπηρετεί τους κατοίκους ανατακτά χρονικά διαστήματα. Επίσης σε λειτουργία βρίσκεται το νηπιαγωγείο του Χανοπούλου με παιδάκια που έρχονται και από διπλανά χωριά. Την ιστορία αυτή του τόπου τιμά κάθε χρόνο με συνεργασία του Δήμου, η κοινότητά μας, και στη συνεργασία με τον εκπολιτιστικό σύλλογο Γρυμπόβου που είναι ενεργός σε πολλά κομμάτια. Οι μικροί φίλοι του χωριού μας μπορούν να παίξουν στην παιδική χαρά της πλατείας, να κάνουν ποδήλατο στους παραποτάμιους δρόμους, αλλά και να παίξουν μπάσκετ στο νέο γήπεδο που έφτιαξε ο Δήμος Αρτέων στο προαύλιο χώρο του σχολείου και να απολαύσουν τις στιγμές του παιχνιδιού. Είναι γνωστό ότι στους μήνες του χειμώνα ο κάμπος μας αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις πλημμύρες. Με τη μέρημνα του Δήμου και του Δημάρχου έχει γίνει αντικατάσταση με νέα καινούρια μηχανήματα στο αντιλειοστάσιο, με αποτέλεσμα το πρόβλημα αυτό να λυθεί σε μεγάλο βαθμό. Οι επιχειρήσεις που έχουν στηθεί στον κάμπο, αλλά και οι μικρότεροι κτινοτρόφοι, κάνουν αναγκαία την ασφαλτόστρωση τμήματων του αγροτικού οδικού δικτύου. Με τη μέρημνα του Δήμου Αρτέων όλα αυτά έχουν μπει σε πρόγραμμα και θα υλοποιηθούν στο άμεσο μέλλον. Τέλος θέλω να αναφέρω ότι σε συνεργασία με την περιφέρεια είναι σε εξέλιξη η πεζοδρόμηση από τα ιαματικά λουτρά μέχρι το χωριό. Οι μικροί φίλοι του Γρυμπόβου μπορούν να παίξουν στη νέα παιδική χαρά που είναι στο κέντρο του χωριού. Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι υπάρχει μελέτη σε εξέλιξη και για ένα γήπεδο πέντε επί πέντε. Μελέτη επίσης σε εξέλιξη βρίσκεται και για το δίκτυο των όμβριων υδάτων που είναι κάτι που απασχολεί το χωριό. Σημαντικό κομμάτι είναι το γεγονός ότι έχουμε λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα για το χωριό σε συνεργασία με τον Δήμο Αρτέων και αφορά την ίδρυυση. Έτσι λοιπόν με την αντικατάσταση ενός μεγάλου τμήματος του δικτύου ίδρυυσης οι κάτοικοι πλέον δεν έχουν πρόβλημα με το νερό στα σπίτια τους. Στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας που είχαμε με τον Δήμο Αρτέων και τον εκπολιτιστικό σύλλογο Γρυμπόβου και των χωριών γενικότερα των δύο γίνονται συντηρήσεις σε κτίρια δημοτικά και φροντίζει ο Δήμος για την καθαριότητα των χωριών και ευελπιστούμε αυτή η συνεργασία να διατηρηθεί και στο μέλλον. Ευχαριστούμε.