Tim Urban: Inside the mind of a master procrastinator | TED (TEDx Patras, 2016)
: Πρόκειται κοινό ει так... Σ würde pulsar attack Essayerweise нужно appear where's the word Πρέπει να το αλλάξω ради βοη razem. Λοιπόν, κα龙ι... ήταν κυβερimbτης γλώσσης, hydrocycle ancestraค Даία. Εντάξει, έχεις αρκετά κάνει την πρώτη εβδομάδα, όπου με μερικές βασικές ημέρες, όλα γίνονται έτοιμα και τα πράγματα παίρνουν σημαντικά. Και θα ήθελα να το κάνω έτσι. Αυτό θα ήταν το πλάνο. Θα το είχα όλα έτοιμα να πηγαίνει, αλλά θα έρθει το κείμενο και θα έκανα αυτό. Ας δούμε. Ας δούμε. Και αυτό θα έγινε σε κάθε κείμενο. Αλλά τότε έγινε η 90-τραμερική μου θεσί. Ένα κείμενο που θα πρέπει να περάσεις ένα χρόνο. Εγώ ήξερα ότι για ένα κείμενο σαν αυτό, ο εαυτός μου δεν ήταν μια ευκαιρία, ήταν πολύ τόσο μεγάλο πρόγραμμα. Έτσι, πλάνω πράγματα και αποφασίζω ότι πρέπει να πηγαίνει κάτι σαν αυτό. Αυτή είναι η κατάσταση του χρόνου. Θα ξεκινήσω με το φωτογραφείο, θα το βάζω στο μέλλον των εβδομάδων και στο τέλος θα το βγάλω σε υψηλή στιγμή. Είναι σαν ένα λίγο στρατιώδι. Κάνει Андρ достinoli αλλά δεν الطρέψει κάτι από Предουσιακή Μέλισση. Κανε κερδreek Representative from the Europe Union, είναιやって και είναι الجοιπόν aan αυτός. Δεν για информorithους, όμως, οπότε μετά φουν annual. Μετά από ένα μήνα, μετά από δύο εβδομάδες. Έναν μέρος, ξυπνήκα με τρία ημέρα μέχρι το τελετήριο, το οποίο δεν είχα δημιουργηθεί. Έτσι, έκανα το μόνο που μπορούσα. Λεωφόραξα 90 εβδομάδες πάνω από 72 ώρες, δημιουργώντας, όχι μόνο ένα, αλλά δύο εβδομάδες. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να δημιουργούν δύο εβδομάδες. Στρέφτηκα πάνω από την εκπαιδευτική, έκανα το μόνο πάνω από το τελετήριο και έκανα το μόνο πάνω από το τελετήριο. Ήταν η τελετήριο. Μετά από μια εβδομάδα, παίρνω τη δουλειά και είναι η εκπαιδευτική. Και λένε, «Είναι ο Τίμ Ερμπαν» και λέω, «Ναι». Και λένε, «Θα πρέπει να μιλήσουμε για το θεσί σου». Και λέω, «Όχι». Και λένε, «Είναι το καλύτερο που έχουμε δει». cz cords That did not happen. was a very very bad thesis. cz cords I just wanted to enjoy that one moment when all of you thought this guy is amazing. cz cords No, no, it was very very bad. cz cords Anyway, today I'm a writer, blogger guy. Μερικές χρόνια πριν, αποφασίσα να γράψω για την προκραστινότητα. Οι δραστηριότητες μου πάντα προκραστινούν τις μη προκραστινότητες μου και ήθελα να εξηγήσω στους μη προκραστινότητες του κόσμου τι συμβαίνει στα κομμάτια των προκραστινότητες και γιατί είμαστε όπως είμαστε. Έχω μια υποθεσία ότι οι μυαλίες των προκραστινότητες ήταν διαφορετικοί από τους μυαλίες των άλλων ανθρώπων. Και για να το δοκιμάσω, βρήκα ένα Μ.Ρ.Α.Ι. Λέβη που μου έδινε να σκάνω και το μυαλίες των προκραστινότητες. Επιπλέον, τους έκανε εδώ για να σας δείξω σήμερα. Θα θέλατε να δείξετε εξαιρετικά για να δείξετε την διαφορετικότητα. Εάν δεν είστε εξαιρετικοί μυαλίες, δεν είναι τόσο εύκολο, αλλά δείτε μόνο, OK? Εδώ είναι το μυαλίες των προκραστινότητες. Εδώ είναι το μυαλίες των προκραστινότητες. Κάποιος από τους δύο μυαλίες έχουν έναν αρρωτικό αποφάσματος, αλλά το μυαλίες των προκραστινότητες έχει έναν ευθύνη τον γραφείο. Τι σημαίνει αυτό για τον προκραστινότητες? Θεωρούν ότι όλα είναι καλά μέχρι αυτό. Οι μυαλίες των προκραστινότητες έχουν έναν αρρωτικό αποφάσματος, Ας δούμε ότι είναι κάτι νέο που υπάρχει στις 10 λεπτά. Μετά θα πάμε σε ένα YouTube σπίρο που ξεκινά με βίντεο και βίντεο και βίντεο. Αυτό είναι το πρόγραμμα. Είναι το πρόγραμμα που βλέπει ο κόσμος. Όταν βλέπει το πρόγραμμα, δεν είναι πρόγραμμα για να το βλέπει. Όταν βλέπει το πρόγραμμα, δεν είναι πρόγραμμα για να το βλέπει. Όταν βλέπει το πρόγραμμα, δεν είναι πρόγραμμα για να το βλέπει. Όταν βλέπει το πρόγραμμα, δεν είναι πρόγραμμα για να το βλέπει. Μετά θα πάμε σε ένα YouTube σπίρο που ξεκινά με βίντεο και βίντεο και βίντεο και θα τελειώσει πολύ, πολύ αργότερα με εγγραφή με την μητέρα του Justin Bieber. Είναι πρόγραμμα για να το βλέπει. Όταν βλέπει το πρόγραμμα, δεν είναι πρόγραμμα για να το βλέπει. Όταν βλέπει το πρόγραμμα, δεν είναι πρόγραμμα για να το βλέπει. Είναι πρόγραμμα για να το βλέπει. Όταν βλέπει το πρόγραμμα, δεν είναι πρόγραμμα για να το βλέπει. Το καdulό παιδί όανε Είναι ένας ανθρώπινος οικογένειας. Πρέπει να κρατήσει να είναι καλά σπίτει, καλά φέρεται και να προοδεύει μέχρι την επόμενη γενερία. Στις εθνικές εβδομάδες, θα έπρεπε να έπρεπε να λειτουργήσει. Αλλά, αν δεν είδατε, τώρα δεν είμαστε σε εθνικές εβδομάδες. Είμαστε σε μια εμπνευσμένη κυβερνή και ο μάνας δεν γνωρίζει τι είναι αυτό. Και αυτός είναι ο λόγος γιατί έχουμε ένας άλλος άνθρωπος στο μυαλό μας, ο οποίος μας δίνει την ικανότητα να κάνουμε πράγματα που ο άλλος άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει. Και θέλει να μας κάνει πράγματα που είναι σημαντικά να κάνουμε σήμερα. Μερικές φορές είναι σημαντικό να κάνουμε πράγματα που είναι εύκολα και χαρούμελα, όπως όταν έχουμε φαγητό ή πάνω στο σπίτι ή εντυπωσιακό ή σχετικό χρόνο. Αυτός είναι ο λόγος γιατί υπάρχει μια συμπεριφορά. Όταν έχουμε φαγητό ή πάνω στο σπίτι ή εντυπωσιακό χρόνο, είναι σημαντικό να κάνουμε πράγματα που είναι εύκολα και χαρούμελα για τη σκέψη της μεγαλύτερης φορής. Και αυτός είναι ο λόγος γιατί έχουμε φαγητό ή πάνω στο σπίτι ή εντυπωσιακό χρόνο. Έτσι, ο λόγος γιατί έχουμε φαγητό ή πάνω στο σπίτι ή εντυπωσιακό χρόνο, είναι έναν εύκολο και χαρούμενο μέρος που βρίσκεται από το σύμφωνο κέντρο. Το λέω το σκέψη της μεγαλύτερης. Τώρα, το σκέψη της μεγαλύτερης είναι ένα μέρος που όλοι οι προκραστινότητες σας γνωρίζετε πολύ καλά. Είναι μέρος που συμβαίνουν δραστηριότητες, όταν οι δραστηριότητες δεν πρέπει να συμβαίνουν. Το χαρούμενο που έχετε στο σκέψη της μεγαλύτερης δεν είναι πραγματικά χαρούμενο, γιατί είναι ολοκληρωμένο και η αίρα είναι πληθυσμένη με γλώσσα, σκέψη, αγχώρηση, εμφάνιση, όλα αυτά τα καλά αγχώρηση των προκραστινότητες. Πώς μπορεί ο προκραστινότητες να έρθει εδώ, σε αυτό το μπλουζόν, σε ένα χωρισμένο μέρος, όπου πραγματικά σημαντικά πράγματα συμβαίνουν. Υπάρχει ότι ο προκραστινότητες έχει ένας αγγέλος, κάποιος που παρακολουθεί πάντα στον εαυτό του και τον παρακολουθεί σε τα σκληρότερα στιγμή, κάποιος που ονομάζεται το πανικό μοναστήρι. ... Τώρα, το πανικό μοναστήρι είναι πάντα σκληρότερα, αλλά τότε ξαναβάζει. Κάθε φορά, αν η σκληρότερη στιγμή έρθει τόσο σχετικά, ή υπάρχει δύναμη κοινωνικής αγχώρησης, καταστροφή εργασίας ή κάποια άλλη σκληρότερη συμβαίνωση. Και, σημαντικά, είναι το μόνο πράγμα που ο προκραστινότητες είναι σκληρότερος. Τώρα, έγινε πολύ σημαντικό στη ζωή μου, πραγματικά τελευταία, επειδή οι άνθρωποι του TED μου έγιναν πριν από πέντε μήνες και μου έφεραν να κάνω ένα TED Talk. ... Βέβαια, είπα, ναι, είναι πάντα ένας δύναμος μου να έχω κάνει ένα TED Talk στο παρελθόν. ... ... ... Αλλά, μέσα από όλο αυτό το ενθουσιακό, ο πραγματικός αποφάσισμας είχε κάτι άλλο. Είπε, είμαστε ασφαλές με το τι έφεραμε? Έχουμε τώρα το πρόγραμμα που θα συμβαίνει κάποια μέρα, πρέπει να εξελίξουμε αυτό τώρα. Ο μάνας είπε, εγώ συμβαίνω, αλλά ας ανοίξουμε Google Earth και θα δούμε στον βαθμό της Ινδίας, 200 φ. π. π. και θα εξελίξουμε 2,5 ώρες μέχρι να φτάσουμε στον κόσμο, και θα μπορούμε να έχουμε ένα καλύτερο αίσθημα για την Ινδία. ... Λοιπόν, αυτό είναι αυτό που έκαναμε εκείνη τη μέρα. ... Όπως 6 μήνες μετατρέπηκαν σε 4, μετά 2, μετά 1, οι άνθρωποι του TED αποφάσισαν να εξελίξουν τις μιλήσεις. Και ανοίξα το μέτρο, και υπήρχε το μυαλό μου, κοιμωμένο πίσω, και σκέφτομαι ποιος έκανε. ... Λοιπόν, το μυαλό μου ξεκίνησε το μυαλό του, και μερικές δευτερές στιγμές, το όλο σύστημα ήταν μυαλό. ... Και το μυαλό, που θυμάται, είναι τρομακτικό από το μυαλό, βουμ! Είναι πάνω από το τραπέζι. Και τελικά, τελικά, το ανοιχτήριο εξελίξευτες μπορεί να παίξει το μυαλό και μπορώ να ξεκινήσω να μιλήσω. Τώρα, το μυαλό μου εξελίξει όλες τις πραγματικές, πολύ αξιοπτωτικές, προκαθομένες κατασκευές, όπως πώς ένας σαν εμένα μπορούσε να περπατήσει δύο εβδομάδες ασχοληθώντας να ξεκινήσει την ανοιχτήριο εξελίξευτες και μεταξύ να βρει την πραγματική εξελίξη να παίξει όλη τη νύχτα και να γράψει τέσσερα βιώτα. Και αυτή η κατάσταση με τα τρία χαρακτήρα είναι το προκαθομένο σύστημα. Δεν είναι πραγματικό, αλλά στο τέλος, λειτουργεί. Και αυτό είναι αυτό που έφερα να γράψω σε ένα μπλογκ για πριν. Περισσότερα εμμαιτές έφεραν από όλους τους ανθρώπους, από όλους τους ανθρώπους, κάνοντας όλα τα διαφορετικά πράγματα. Είναι άνθρωποι που είχαν παιδιά, παντρεύτες, παντρεύτες, εγγενείς και πολλά πολλά φιλικογραφικές. Είναι όλοι γράψοι, λέγοντας το ίδιο. Εγώ έχω αυτό το πρόβλημα, too. Αλλά αυτό που μου έκανε ήταν το διαχειρισμό μεταξύ της λευκής εμφάνισης και της υψηλότητας. Οι άνθρωποι έγραψαν με ενδιαφέρον εμφάνιση για το τι είχε κάνει η προκραστινήση στις ζωές τους, για το τι είχε κάνει αυτός ο μάνας. Και σκέφτηκα για αυτό. Και είπα, αν το προκραστινήτης σύστημα λειτουργεί, τότε τι συμβαίνει? Γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι σε ένα σκληρό μέρος? Βλέπετε ότι υπάρχουν δύο τρόπους προκραστινήσης. Όλα που έχω μιλήσει σήμερα, όλα που έχω δείξει, έχουν σχέσεις. Και όταν υπάρχουν σχέσεις, οι επίπεδες της προκραστινήσης είναι συμβαίνοντες σε σκληρό μέρος, επειδή ο πανικός μάνας συμβαίνει. Αλλά υπάρχει ένα δεύτερο τρόπο προκραστινήσης που συμβαίνει σε στιγμές όταν δεν υπάρχει σχέση. Αν θέλεις να έχεις δικαιογένεια, να είσαι εαυτοίς, να είσαι ειλικρινός, να είσαι ειλικρινός, να είσαι ειλικρινός, δεν υπάρχει σχέση με αυτά τα πράγματα. Δεν υπάρχει σχέση με αυτά τα πράγματα. Δεν υπάρχει σχέση με αυτά τα πράγματα. Δεν υπάρχει σχέση με αυτά τα πράγματα. Όταν καταλάβει το δ, δεν υπάρχει σχέση με αυτά τα πράγματα. Δεν υπάρχει σχέση με αυτά τα πράγματα. Όταν δεν έχεις απόγευση και δεν έχεις δικαιογένεια, δεν υπάρχει σχέση με αυτά τα πράγματα. και αυτά τα δύσκολα πράγματα είναι το πανικμόνι. Αυτό είναι το πρόβλημα, γιατί σε όλα αυτά τα μη χρονοδεδομένα στιγμές, το πανικμόνι δεν εμφανίζεται, δεν έχει τίποτα να ξυπνήσει, οπότε οι επίπεδες της προκρασσυντήσεως δεν είναι εμφανισμένοι, αλλά εκτελούνται έξω, για πάντα. Και είναι αυτό το πρόκρασσυντήσεως που είναι πολύ λιγότερο δημιουργημένο και πολύ λιγότερο συμπληρωμένο από το πανικμόνι. Και έτσι, σκέφτηκα ότι είναι αυτό που αυτά τα πράγματα έχουν εκτυπωθεί, και αυτός είναι ο λόγος για το πανικμόνι που έχουν. Δεν είναι ότι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόγραμμα, αλλά ότι η πρόκρασσυντήσεως τους έκανε να αρκούνται σαν σπέκτες, που φαίνεται, μετά, σε τους δικές τους ζωές. Η πρόκρασσυντήσεως δεν είναι ότι δεν μπορούσαν να αρκούνται σαν σπέκτες, αλλά ότι δεν μπορούσαν ακόμα να ξεκινήσουν να τους αρκούνται. Έτσι, έκανε αυτά τα πράγματα και είχα ένα λίγο εμπιστοσύνη, ότι δεν πιστεύω ότι οι πρόκρασσυντές δεν υπάρχουν. Αυτό είναι, πιστεύω ότι όλοι εσείς είστε πρόκρασσυντές. Λοιπόν, μπορείτε να δεν είστε όλοι σκέφτες, όπως και εμείς, ... και κάποιοι από εσάς μπορείτε να έχετε μια καλή σχέση με τα πρόκρασσυντήσεως, αλλά θυμάμαι ότι το πιο σκέφτερο πρόκρασσυντήσεως είναι όταν τα πρόκρασσυντές δεν υπάρχουν. Θέλω να σας δείξω μια τελευταία πράγματα. Θεωρώ ότι αυτό είναι έναν καλύμβο ζωής. Αυτό είναι ένα καλύμβο για κάθε εβδομάδη από έναν 90-ο χρόνο ζωής. Δεν υπάρχουν τόσο πολλά καλύμβο, ειδικά εφόσον έχουμε ήδη χρησιμοποιήσει πολλά από αυτά. Έτσι, πιστεύω ότι όλοι πρέπει να παρακολουθήσουμε σε αυτό το καλύμβο. Πρέπει να σκεφτήσουμε τι πραγματικά προκρασσυντώσουμε, γιατί όλοι προκρασσυντώσουν σε κάτι στη ζωή. Πρέπει να παρακολουθήσουμε το ευκαιρισμένο ευχαρισμό. Αυτή είναι μια δουλειά για όλους εμείς, και επειδή δεν υπάρχουν τόσο πολλά καλύμβο, πρέπει να ξεκινήσουμε σήμερα. Λοιπόν, ίσως δεν σήμερα. Λοιπόν, κάποια στιγμή. Σας ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Υπότιτλοι AUTHORWAVE