The gift and power of emotional courage | Susan David (TEDx Patras, 2018)
: ΚΟΥΡΟΥ ΕΝΑΛΙΖΑ, ΕΛΑΝΤΑΣΕΣΤΗΣΗΣΗΣ, ΕΛΑΝΤΑΣΕΣΗΣΗΣΗΣ, ΕΛΑΝΤΑΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗ το οποίο σημαίνει ότι βλέπω και βλέπω και σας φέρνω. Είναι τόσο όμορφο. Φανταστείτε να γραφτείτε όπως αυτό. Αλλά τι σημαίνει το τρόπο που βλέπουμε εμείς, τις σκέψεις, τις αισθήσεις και τις ιστορίες μας, που μας βοηθούν σε έναν περισσότερο συγκεκριμένο και δυνατό κόσμο. Αυτή η σημαντική ερώτηση έχει γίνει στο κέντρο της δουλειάς μου, γιατί το πώς αντιμετωπίσουμε με το μέλλον μας δημιουργεί όλα, όλες τις περιοχές του πώς αγαπήσουμε, πώς ζούμε, πώς παραγγελίσουμε και πώς κυνηγόμαστε. Η συγκεκριμένη ερώτηση των αισθήσεων ως καλή ή κακή, θετική ή νεκρική, είναι δυνατή. Και η δυνατότητα στον κόσμο της δυνατότητας είναι τοξική. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερους αισθήσεων της δυνατότητας για την πραγματική υποστηρία και την αντιμετωπισία. Η δουλειά μου με αυτή τη δουλειά ξεκίνησε, όχι στις χαλόδες της εκκλησίας, αλλά στη δύσκολη, τέτοιμη δουλειά της ζωής. Εγώ έγραψα στις χώρες της Απαρτίδας στην Αφρική. Ένα χώρο και μια κοινότητα που προσπαθούσαν να μην βλέπουν, να αντιμετωπίζουν. Είναι η αντιμετωπισία που κάνει 50 χρόνια της δυνατότητας να είναι δυνατότητας, ενώ οι άνθρωποι εμφανίζονται ότι δεν κάνουν τίποτα λάθος. Ακόμα και πρώτα έγιναν τον δυνατότητα της δυνατότητας της δυνατότητας σε σχετικό επίπεδο, πριν κατανοούσα τι έκανε το χώρο μου. Ο πατέρας μου πέθανε εναντίον. Ήταν 42 χρονών και ήμουν 15. Η μητέρα μου έκανε να πω καλά στον πατέρα μου πριν πηγαίνω στη σχολή, οπότε βγάλω το μπακ-πέκ και περνάω το δρόμο που πέθανε, να βγάλω το χώρο στο σπίτι, όπου ο πατέρας μου πέθανε σχετικό επίπεδο. Οι μάτια του είχαν κλείσει, αλλά ήξερα ότι ήμουν εκεί. Στην παρουσία του είχα πάντα αισθάνει. Του είπα ότι τον αγαπάω, του είπα καλωσορίς και πέθανε για την ημέρα μου. Στην σχολή, πέθανε από ιστορία, μαθηματική, ιστορία, βιολογία, καθώς ο πατέρας μου πέθανε από τον κόσμο. Από τον Ιησού, τον Ιησού, τον Σεπτέμβριο, τον Νοβέμβριο, πέθανε με το παραδοσιακό μου γεγονός. Όταν με ρωτήθηκαν πώς θα το κάνω, θα πήγαινα και θα είπα, «Όχι». Ήμουν αξιωμένη για να είμαι ιστορική. Ήμουν η μάτια για να είμαι ιστορική. Αλλά πριν στο σπίτι, δουλεύαμε. Ο πατέρας μου δεν μπορούσε να συνεχίσει το μικρό πράγμα του με τη θερμή του, και η μητέρα μου μόνη μόλις δουλεύε το αγάπημα της ζωής της, προσπαθώντας να δημιουργήσει τρεις παιδιά, και οι πιστωτές έκανε. Είμασταν, ως οικογένεια, χρησιμοποιημένοι και αγωνιστικοί, και ξεκίνησα να εξελίξω, ειλικρινή, γρήγορα. Ξεκίνησα να χρησιμοποιήσω φαγητό για να μιλήσω με την πόλη μου, να μιλήσω και να μιλήσω, να μιλήσω και να μιλήσω και να μιλήσω και να μιλήσω με την πόλη μου. Κανένας άνθρωπος δεν ήθελε να μιλήσει με την πόλη μου. Κανένας άνθρωπος δεν ήθελε να μιλήσει με την πόλη μου. Η 8η βαθμίδα μου με καταφέρθησε με τα μάτια μάτια, όσο έφερε τα μάτια κουδάκια. Εγώ είπα, γράψε ό,τι αισθάνεσαι, πείσαι την πραγματικότητα, γράψε ό,τι ο κανένας δεν διαβάζει. Και σαν αυτό, ήμουν εμπιστοποιημένη για να παρακολουθώ στην πόλη μου και την πόλη μου. Ήταν μια απλή δραστηριότητα, αλλά δεν ήταν κανένας σύμφωνος για εμένα. Ήταν αυτή η δραστηριότητα, που ξεκίνησε σε αυτό το μάτια μάτια 30 χρόνια πριν, που σχηματίσε το δουλειο της ζωής μου, το σημαντικό, ειρήνη συνεργασμός με εμένα. Όπως ένας γυμναστής, ξεκίνησα να περάσω από τη δραστηριότητα της αμφιβολίας σε αυτό που τώρα ονομάζομαι εμπορικής αμφιβολίας. Η όμορφη δραστηριότητα της ζωής είναι αμφιβολική από τη δραστηριότητα της. Είμαστε νέοι μέχρι που δεν είμαστε. Βγάλουμε στους δρόμους σακά, μέχρι κάποια μέρα γνωρίζουμε ότι είμαστε αμφιβολικοί. Βγάλουμε τα παιδιά μας και κάποια μέρα γνωρίζουμε ότι υπάρχει σκέψη όπου ο παιδί του πριν ήταν, τώρα κάνει τον ή τον τρόπο στον κόσμο. Είμαστε υγιεινούς μέχρι που μια διαγνώση μας φέρνει στους πόρους μας. Η μόνη αμφιβολία είναι η αμφιβολία, και όμως δεν αναβάζουμε αυτή τη δραστηριότητα τελικά ή συμπεριφορά. Η ΟΠΟ μας λέει ότι η αμφιβολία είναι τώρα η μοναδική κίνηση της διευθυνότητας διευθυνότητας διευθυνότητας διευθυνότητας κανότητας κανότητας. Και σε μια στιγμή με μεγαλύτερη διευθυνότητα, αμφιβολική, πολιτική και οικονομική αλλαγή, βλέπουμε πώς η τέτορια του ανθρώπου είναι περισσότερα και περισσότερα να ασφαλίζει σε διευθυνότητες ανθρώπους στις εμμόρφες του. Μπορούμε να ασφαλισθούμε στις αισθήματα μας, να κατασκευάσουμε μέσα στους κομμάτους μας, να είμαστε κομμένοι ή διευθυνότητες από τη μοναδική μας εμμόρφηση. Μπορούμε να ασφαλισθούμε τις εμμόρφες μας, να τα διευθυνότητες, και να μη διευθυνότητες μόνο αυτές τις εμμόρφες που διευθυνότητες. Σε μια συμβουλή που έκανα τελικά με πάνω από 70.000 άνθρωποι, βρήκα ότι ένα τρίτο από εμάς, ένα τρίτο, πρέπει να διευθυνότητες εμμόρφες μας για να έχουμε τίποτα κακά εμμόρφια, όπως η σκληρότητα, η αγόρα ή ακόμα και η εμπρός, ή να διευθυνότητες αυτές τις εμμόρφες μας. Μπορούμε να το κάνουμε όχι μόνο εμείς, αλλά και στους ανθρώπους που αγαπάμε, όπως τα παιδιά μας, μπορούμε να τους ευαγγελίσουμε από εμμόρφες διευθυνότητες, να βγάλουμε σε λύση και να αφήσουμε να βλέπουμε αυτές τις εμμόρφες ως αξιοπτώτεροι. Οικονομικές εμμόρφες φαίνονται τώρα ως καλή ή κακή, και να είσαι θετικός έχει γίνει μια νέα μορφή δικαιωματικής αξιοπτώτησης. Οικονομικές εμμόρφες διευθυνότητες είναι αυτοματοποιημένοι για να παραμείνουν θετικοί. Οικονομικές εμμόρφες πρέπει να σταματήσουν να είσαι τόσο ευαγγελίστη. Και η λύση συνεχίζει. Είναι μια τυρία. Είναι μια τυρία της θετικής αξιοπτώτησης. Και είναι δύσκολο, ασχολημένο και ασχολημένο και ασχολημένο. Και το κάνουμε εμείς, και το κάνουμε για άλλους. Αν υπάρχει ένας συγκρότης δικαιωματικός αξιοπτώτησης, που είναι η μορφή δικαιωματικής αξιοπτώτησης, είναι αυτό. Είναι όλα δυνατότερα εμμόρφες. Και αν υπάρχει μία μόνη δουλειά, που μπορούμε να μάθουμε από την ασχολημένη κατάσταση της απαρτάτητας, είναι ότι η ασχολημένη αξιοπτώτηση δεν λειτουργεί. Είναι ασχολημένο για ειδικές, για οικογένειες, για κοινωνικές, και όταν παρακολουθούμε τις ασχολημένες αξιοπτώτητες, είναι ασχολημένο για την πλανή μας. Η επισκέπτωση της ασχολημένη αξιοπτώτησης δείχνει ότι όταν οι αισθήσεις πιέσουν ή αγνώσουν, γίνονται δύσκολα. Οι ψυχολογικοί λένε αυτή την ασχολημένη αξιοπτώτηση όπως αυτό το νόστιμο κοκκινό κόκκινο στην ασχολημένη αξιοπτώτηση. Όσο περισσότερο προσπαθείτε να το αγνώσετε, ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Δεν θέλουμε να προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε το κόσμο όπως είναι, όχι όπως θέλουμε. Έχω διάφορα άνθρωποι που μου πείσουν τι δεν θέλουν να νιώθουν. Λένε πως δεν θέλουν να προσπαθήσουν γιατί δεν θέλουν να νιώθουν διαβάλλοντα ή μόνο θέλουν αυτό το νιώθωμα να πηγαίνει. Οι άνθρωποι που μου πείσουν τι δεν θέλουν να νιώθουν δεν θέλουν να νιώθουν διαβάλλοντα ή μόνο θέλουν αυτό το νιώθωμα να πηγαίνει. Εντάξει, είπα στον αδερφό μου, αλλά έχεις σχέση με τους στόχους των αδερφών. Οι άνθρωποι που μου πείσουν τι δεν θέλουν να νιώθουν διαβάλλοντα ή μόνο θέλουν αυτό το νιώθωμα να πηγαίνει. Οι άνθρωποι που μου πείσουν τι δεν θέλουν να νιώθουν διαβάλλοντα ή μόνο θέλουν αυτό το νιώθωμα να πηγαίνει. Οι άνθρωποι που μου πείσουν τι δεν θέλουν να νιώθουν διαβάλλοντα ή μόνο θέλουν αυτό το νιώθωμα να πηγαίνει. Οι άνθρωποι που μου πείσουν τι δεν θέλουν να νιώθουν διαβάλλοντα ή μόνο θέλουν αυτό το νιώθωμα να πηγαίνει. Οι άνθρωποι που μου πείσουν τι δεν θέλουν να νιώθουν διαβάλλοντα ή μόνο θέλουν αυτό το νιώθωμα να πηγαίνει. Οι άνθρωποι που μου πείσουν τι δεν θέλουν να νιώθουν διαβάλλοντα ή μόνο θέλουν αυτό το νιώθωμα να πηγαίνει. Οι άνθρωποι που μου πείσουν τι δεν θέλουν να νιώθουν διαβάλλοντα ή μόνο θέλουν αυτό το νιώθωμα να πηγαίνει. Οι άνθρωποι που μου πείσουν τι δεν θέλουν να νιώθουν διαβάλλοντα ή μόνο θέλουν αυτό το νιώθωμα να πηγαίνει. Οι άνθρωποι που μου πείσουν τι δεν θέλουν να νιώθουν διαβάλλοντα ή μόνο θέλουν αυτό το νιώθωμα να πηγαίνει. Οι άνθρωποι που μου πείσουν τι δεν θέλουν να νιώθουν διαβάλλοντα ή μόνο θέλουν αυτό το νιώθωμα να πηγαίνει. Οι άνθρωποι που μου πείσουν τι δεν θέλουν να νιώθουν διαβάλλοντα ή μόνο θέλουν αυτό το νιώθωμα να πηγαίνει. Οι άνθρωποι που μου πείσουν τι δεν θέλουν να νιώθουν διαβάλλοντα ή μόνο θέλουν αυτό το νιώθωμα να πηγαίνει. Οι άνθρωποι που μου πείσουν τι δεν θέλουν να νιώθουν διαβάλλοντα ή μόνο θέλουν αυτό το νιώθωμα να πηγαίνει. Οι άνθρωποι που μου πείσουν τι δεν θέλουν να νιώθουν διαβάλλοντα ή μόνο θέλουν αυτό το νιώθωμα να πηγαίνει. Οι άνθρωποι που μου πείσουν τι δεν θέλουν να νιώθουν διαβάλλοντα ή μόνο θέλουν αυτό το νιώθωμα να πηγαίνει. Οι άνθρωποι που μου πείσουν τι δεν θέλουν να νιώθουν διαβάλλοντα ή μόνο θέλουν αυτό το νιώθωμα να πηγαίνει. Οι άνθρωποι που μου πείσουν τι δεν θέλουν να νιώθουν διαβάλλοντα ή μόνο θέλουν αυτό το νιώθωμα να πηγαίνει. Οι άνθρωποι που μου πείσουν τι δεν θέλουν να νιώθουν διαβάλλοντα ή μόνο θέλουν αυτό το νιώθωμα να πηγαίνει. Οι άνθρωποι που μου πείσουν τι δεν θέλουν να νιώθουν διαβάλλοντα ή μόνο θέλουν αυτό το νιώθωμα να πηγαίνει. Οι άνθρωποι που μου πείσουν τι δεν θέλουν να νιώθουν διαβάλλοντα ή μόνο θέλουν αυτό το νιώθωμα να πηγαίνει. Οι άνθρωποι που μου πείσουν τι δεν θέλουν να νιώθουν διαβάλλοντα ή μόνο θέλουν αυτό το νιώθωμα να πηγαίνει. Οι άνθρωποι που μου πείσουν τι δεν θέλουν να νιώθουν διαβάλλοντα ή μόνο θέλουν αυτό το νιώθωμα να πηγαίνει. Οι άνθρωποι που μου πείσουν τι δεν θέλουν να νιώθουν διαβάλλοντα ή μόνο θέλουν αυτό το νιώθωμα να πηγαίνει. Οι άνθρωποι που μου πείσουν τι δεν θέλουν να νιώθουν διαβάλλοντα ή μόνο θέλουν αυτό το νιώθωμα να πηγαίνει. Σε ευχαριστώ.